Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

petrobraziPetrom, singurul producător de petrol şi gaze din România, a finalizat o investiţie de 600 de milioane de euro în modernizarea rafinăriei Petrobrazi, singura pe care o mai are în portofoliu după ce în 2011 compania a închis rafinăria Arpechim.

"OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, anunţă finalizarea cu succes a programului de modernizare a rafinăriei Petrobrazi, derulat în perioada 2010-2014. Investiţiile totale pentru procesul de modernizare s-au ridicat la circa 600 milioane euro. Principalul obiectiv al procesului de modernizare a fost creşterea competitivităţii.

OMV Petrom poate acum procesa întreaga producţie de ţiţei din România într-o singură rafinărie. Ajustarea capacitaţii rafinăriei Petrobrazi până la 4,2 milioane tone/an asigură procesarea eficientă a întregii producţii de ţiţei a companiei în România, valorificând specificul de companie integrată al OMV Petrom", se arată într-un comunicat remis presei.

"Creşterea ponderii motorinei în producţia rafinăriei Petrobrazi ne va ajuta să răspundem mai bine cererii de pe piaţa din România", a declarant Neil Anthony Morgan, membru al directoratului Petrom, responsabil cu activitatea de rafinare şi producţie.

În urma procesului de modernizare, motorina și kerosenul vor avea o pondere de până la 45% în structura de produse obţinute la Petrobrazi. Dacă în 2009, rafinăria Petrobrazi putea produce aproximativ 900.000 tone de motorină anual, în prezent capacitatea de producție a urcat la peste 1.500.000 tone.

Back To Top