Categorie: Economic

yazaki-nqscnYazaki România, binecunoscuta companie din domeniul industriei automobilelor, ce produce pentru Toyota, Honda, General Motors, Ford, Fiat Chrysler, Tesla, Subaru, Nissan, Mâzda, Jaguar Land Rover, a hotărât să îşi extindă activitatea cu o capacitate de producţie ce va crea în final circa 1.000 de locuri de muncă în Urlaţi, județul Prahova. Compania japoneză are deja o facilitate de producţia în Parcul Industrial Ploieşti.

Prefectul judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, a făcut o vizită la Urlați, împreună cu Mehmet Sonmez, directorul general al firmei Yazaki România şi Aurelian Gogulescu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, pentru a cunoaşte stadiul în care se află lucrările de amenajare ale platformei industriale pe care se va desfăşura prima etapă de extindere a societăţii Yazaki.

Pentru primele 120 de joburi au debutat deja activităţile de recrutare a viitorilor salariaţi. Posturile pentru care se fac recrutări sunt cele de confecţioneri cablaje auto şi asistenţi manager.

Firma Yazaki produce sisteme de cablaje pentru industria auto.

Back To Top