Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

tarom-decolareToţi membrii Consiliului de Administraţie Tarom şi-au dat demisia, chiar imediat după ce au aprobat bugetul pe 2015, a declarat pentru HotNews.ro Gabriel Dumitrașcu, preşedintele CA Tarom, şi el demisionar.

Dumitrașcu a mai spus că membrii Consiliului de Administraţie au mai decis, înainte de demisia în grup, să aprobe o nouă organigrama înfiinţând o nouă funcţie: cea de director general adjunct. Acesta va prelua o mare parte din atribuţiile actualului director general, Christian Heinzmann. Practic, Heinzmann este pus în situaţia de a renunţa la anumite prerogative, aceasta după ce i-a fost redus salariul de la 23.000 euro la 5.000 euro.

Gabriel Dumitrascu spune că bugetul pe 2015 prevede o pierdere de 9 milioane lei, faţă de 120 milioane lei în 2014. „Dacă preţul petrolului se va menţine la nivelul actual, am putea trece chiar şi pe un uşor profit", susţine Dumitrașcu.

Acesta a mai spus că membrii CA nu au fost în niciun fel forţaţi de Ministerul Transporturilor sau Guvern să-şi dea demisia.
„Nu are nicio legătură ministerul cu demisia noastră", a precizat Dumitrașcu. „Am vrut să demonstrăm că se poate eficientiza compania şi fără disponibilizări", a mai adăugat el.

Mai multe AICI

 

Back To Top