Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Economic

facebook moneyUtilizatorii Facebook vor putea trimite bani prietenilor prin intermediul aplicației de chat Messenger, compania lansând un astfel de serviciu care va fi disponibil pentru început doar în SUA.

Compania spune că datele financiare ale userilor sunt criptate și adaugă că aceștia pot alege pentru siguranță și un cod PIN când vor să trimită bani.

Practic utilizatorii își pot "lega" detaliile card-ului de contul din aplicația de chat Messenger și pot să trimită bani prietenilor direct din "fereastra" de chat.

În funcție de bancă cu care se va lucra, banii vor fi propriu-zis transferați într-un interval cuprins între o zi și trei zile, Ideea principală este însă simplitatea: transferul de bani sa fie la fel de ușor precum chat-ul.

Facebook se alătura altor companii care au lansat servicii ultra-rapide de transfer peer-to-peer. Facebook și-a obligat utilizatorii mobili să folosească aplicația Messenger pentru chat, iar acum a ajuns să aibă jumătate de miliard de utilizatori.

Serviciul este in prezent valabil doar pentru carduri de debit si nu pentru cele de credit sau pentru debit prepay. hotnews.ro

Back To Top