Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

bancnote 10 leiIntrată în vigoare în urmă cu o săptămână, guvernul renunţă la impozitarea bacşişului, măsura fiind anunţată de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, după o întâlnire cu reprezentanţii patronatelor.

"Din păcate nu se poate reglementa în toate speţele sale", a spus Teodorovici, referindu-se la impozitarea bacşişului.

Ministrul a anunţat însă că de la 1 ianuarie 2016 va fi introdus impozitul forfetar. El a precizat că introducerea impozitului forfetar va fi aprobată de Parlament.

"Solicitările au fost de amânare a taxării bacşişului sau de anulare a lui. Am decis de comun acord eliminarea taxării. Vom introduce probabil de la 1 ianuarie anul viitor un impozit forfetar. (...) Există un proiect în Parlament care se află la Camera Deputaţilor în acest moment şi vom încerca să introducem în Codul Fiscal prevederile acestui impozit forfetar dupa ce patronatele din turism se vor mai uita pe text încă o dată", a spus Teodorovici.

El a precizat că, deşi taxarea bacşişului a fost introdusă la solicitarea mediului de afaceri, aplicarea acestuia ar fi extrem de dificilă.
gandul.info

Back To Top