Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Economic

locuri-muncaViceprimarul Municipiului Ploiesti, Raul Alexandru Petrescu, și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Radu Ionescu s-au întâlnit marți, 2 iunie 2015, cu o delegatie de oameni de afaceri din Spania care sunt interesați să investească în Ploiești, anunță UNPR Prahova într-un comunicat trimis presei.

Potrivit sursei citate, spaniolii doresc să construiască o fabrică de producție în domeniul uleiurilor uzate și a prelucrării deșeurilor provenite de la rafinării, făcând în acest fel un parteneriat public privat. Invitații spanioli au efectuat, alături de cei doi aleși locali, vizite la cele trei mari rafinării din municipiul Ploiești, precum și la două dintre parcurile industriale din județul Prahova, respectiv Brazi și Bărcănești.

Investiția pe care doresc să o realizeze este estimată la aproximativ 30 milioane euro și presupune crearea a cel puțin 1500 locuri de muncă.

Back To Top