Categorie: Economic

campanie veolia 1Prin intermediul strategiei sale de responsabilitate sociala, VEOLIA ENERGIE PRAHOVA ia parte la dezvoltarea comunităţilor locale prin educaţie. Astfel, operatorul sistemul centralizat de termoficare sustine in mod activ activitatile sociale si de educare pe termen lung a copiilor si tinerilor, oferind totodata posibilitatea implicării directe a generației tinere în problemele de protecţie a mediului.

Actiunile derulate de Veolia Energie in ultimii ani au vizat sustinerea in calitate de sponsor a:
· proiectelor sociale dedicate biodiversitatii si protejarii mediului inconjurator
· proiectelor ce vizeaza facilitarea accesului la resurse, conservarea și completarea acestora. Veolia Energie Prahova a participat alaturi de toate filiale Veolia din România, la campania "Regenerăm Planeta", care a promovat inventivitatea, responsabilitatea şi eficienţa in utilizarea resurselor naturale, incurajandu-se economisirea energiei, precum si recuperarea apei si a deseurilor.

campanie veolia 2· proiectelor culturale si de educatie precum concursul « The Best » cel
mai mare concurs de cultura generala pentru liceenii din Prahova
· sarbatoririi a 65 de ani de existență a Facultatii de Inginerie Mecanică din
cadrul U.P.G.
· evenimentelor culturale desfasurate anual in orasul Ploiesti : Festivalul teatrului „Toma Caragiu”, Festivalul de fotografie „Secvente”
· dezvoltarii urbane, prin actiunea "Colorăm Ploieștiul!", rezultat al parteneriatului dintre Municipiul Ploiești, Liceul de Artă Carmen Sylva și Veolia Energie, ce a vizat schimbarea aspectului estetic a peretilor unor cladiri din oras, pictati de elevii sectiei de arhitectura a Liceului de Arta "Carmen Sylva".

Totodata, Veolia îi însoțește pe tinerii căsătoriți în prima zi din viața lor de familie, prin intermediul celor 3 bancute metalice montate in curtea sediului Starii civile din Ploiesti.

In continuarea acestei strategii sociale, Veolia a ales sa fie unul din sponsorii principali ai concursului coregrafic și de interpretare muzicala „SUPER STAR” al televiziunii locale VP-TV.

Reprezentand cea mai amplă competiție din județul Prahova destinată descoperirii și promovării tinerelor talente, acest eveniment cultural permite afirmarea tinerelor talente in cadrul unui spectacol-concurs destinat copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani.

campanie veolia 3 campanie veolia 4

Back To Top