Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

calcul economicProprietarii de restaurante, baruri, pensiuni, hoteluri, dar si tabere sau campinguri vor plati din 2017 un impozit forfetar, de doua ori pe an, potrivit unui proiect de lege care a fost aprobat in Parlament si asteapta promulgarea presedintelui. Intreprinzatorii vor plati impozit forfetar indiferent de cifra de afaceri; asta inseamna ca si firmele care acum sunt declarate microintreprinderi vor trebui sa achite impozitul, incepand cu 2017, dupa noua metoda de calcul.

Legea impozitului forfetar se numeste oficial "Legea privind impozitul specific unor activitati", a fost adoptata pe 28 iunie 2016 si mai are de parcurs trei etape:
etapa in care poate fi depuse contestatii cu privire la constitutionalitate legii
promulgarea de catre presedinte
publicarea in Monitorul Oficial
Legea privind impozitul forfetar are ca termen de intrare in vigoare 1 ianuarie 2017. In 90 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial, trebuie elaborate normele metodologice care vor fi aprobate printr-un ordin comun al ministrului finantelor publice si al ministrului economiei, comertului si relatiilor cu mediul de afaceri.

Formulele de calcul ale impozitului forfetar sunt publicate in 3 anexe ale legii si, in cazul barurilor si restaurantelor, de pilda, tin cont de factori precum:
rangul localitatii
suprafata de desfasurare a activitatii
sezonalitate
Descarca documentul cu modalitatea oficiala de calcul a impozitului specific

Back To Top