Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

calcul economicGuvernul Grindeanu a adoptat vineri o Ordonanță de Urgență ce ridică pragul până la care o firmă este considerată microintreprindere de la 100.000 de euro la 500.000 de euro.

De asemenea, se arată într-un comunicat al Ministerului Mediului de Afaceri, Comerțului şi Antreprenoriatului, a fost introdusă o cotă de impozitare de 1% din venituri pentru microîntreprinderile cu unul sau mai mulți salariați.

Pâna acum se aplică o cotă cuprinsă între 1% și 3%, cu impozit de un procent din venituri pentru microîntreprinderile cu cel puțin doi salariați, 2% pentru cele cu un singur angajat și 3% pentru cele care nu au niciunul.

"Reducerea cotei de impozitare de la 2% la 1% si modificarea pragului de la 100.000 euro la 500.000 de euro vizeaza aproximativ 80% din microintreprinderile active si reprezinta o imbunatatire adusa cadrului fiscal si un pas spre aimplificarea administrativa", a declarat ministrul Florin Jianu.

Back To Top