Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Samsung-Galaxy-S7Compania Samsung a susţinut că doar bateriile sunt de vină pentru problemele modelului Note 7, nefiind implicate componente de software sau de hardware. Potrivit rezultatelor investigaţiei companiei, problemele au fost reprezentate de materialul de izolaţie insuficient din componenţa bateriilor şi de designul care nu a oferit suficient spaţiu electrozilor bateriei.

Compania sud-coreeană susţine că atât designul, cât şi producţia au afectat bateriile a doi producători diferiţi. Samsung nu a menţionat numele furnizorilor de baterii în prezentarea de luni, dar anul trecut pomenea numele Samsung SDI şi Amperex Technolog, o companie din China.

Samsung a menţionat că nu va prezenta smartphone-ul Galaxy S8 la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile din Barcelona, aşa cum era aşteptat, sugerând că lansarea ultimului model ar putea avea loc mai târziu decât cea a versiunii din 2016.

Lansat în august 2016, modelul Note 7 era poziţionat ca rival al iPhone.

În septembrie, Samsung a fost nevoit să recheme 2,5 milioane de telefoane din cauza reclamaţiilor potrivit cărora bateriile se supraîncălzesc şi explodează.

Back To Top