Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

datorii creanteANAF propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligaţii fiscale restante, respectiv a plafoanelor sub care cuantumul total al obligatiilor fiscale restante nu mai fac obiectul publicării pe site.

Noile plafoane sunt: 500.000 de lei, pentru marii contribuabili; 250.000 de lei, pentru contribuabilii mijlocii; 100.000 de lei, pentru celelalte categorii de debitori, inclusiv în cazul persoanelor fizice care înregistrează obligatii fiscale restante şi din desfăşurarea de activităţi economice în mod independent sau exercitã profesii libere; 15.000 lei, pentru debitorii persoane fizice, altele decât cele menţionate anterior.

Până acum plafoanele erau: 1.500 de lei, pentru marii contribuabili; 1.000 de lei, pentru contribuabilii mijlocii; 500 de lei, pentru ceilalţi debitori, inclusiv în cazul persoanelor fizice care desfăşoară activităţi în mod independent sau exercită profesii libere; 100 lei, pentru persoanele fizice.

Back To Top