Categorie: Economic

După șapte ani de pierderi și cu datorii care ajung la 240 de milioane de lei, Upetrom 1 Mai SA și-a cerut insolvența, la începutul acestei luni, solicitarea fiind aprobată de instanță pe 11 august.

 

 

Omul de afaceri Gabriel Comănescu a cumpărat în 2001 fabrica de echipamente petroliere 1 Mai Ploieşti, redenumită apoi în Upetrom, cu o suprafaţă de teren uriașă din care, potrivit economica.net, se în prezent se poartă discuții pentru vânzarea a circa 20 de hectare. Pe o parte s-ar putea ridica, în curând, cel mai nou mall din municipiu, Ploiești Value Center, informație dezvăluită recent, în comunitatea on-line Iubesc Ploieștii.
Potrivit unor declarații citate de economica.net, reprezentanţii companiei se aşteaptă, în 2017, la o creştere cu 35% a cifrei de afaceri. Upetrom avea la sfârşitul anului trecut un număr de 435 de angajaţi, iar în ultima lună alte 30 de persoane au fost recrutate.
În urma aprobării cererii de intrare în insolvență, PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services IPUR a fost desemnat administratorul judiciar al societăţii deţinute de omul de afaceri Gabriel Comănescu.
Sursa: economica.net

Back To Top