Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

montagne_russePrimul mare parc de distracţii de tip Disneyland din România se va construi la ieşirea din Bucureşti spre Ploieşti, în apropierea centurii ocolitoare a Capitalei. Conform reporterilor Gândul, investiţia se va ridica la valoarea de 140 de milioane de euro, construcţia sa urmând să dureze aproximativ trei ani.

Bucharest World of Adventures Park va avea două montagnes russe, un turn de unde vizitatorii vor putea experimenta săriturile bungee jumping, un planetarium şi un studio de simulare spaţială.

De asemenea, în cadrul Bucharest World of Adventures se va construi un parc acvatic, o sală multifuncţională de spectacole, un hotel, o zonă de shopping precum şi multe alte facilităţi pentru petrecerea timpului liber, după modelul altor parcuri de distracţie din lume.

Gandul.info arată machetele viitorului parc prezentate de către dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor, cu prilejul forumului arab-român care a avut loc zilele trecute la Bucureşti.

În ceea ce privelte finanţarea proiectului, dezvoltatorul, care a achiziţionat deja terenul, se va orienta spre investitori străini, reprezentanţii acestuia spunând că nu există, în momentul de faţă, investitori români care să fie capabili să susţină un proiect la un asemenea nivel investiţional.

Sursa: gandul.info

Back To Top