Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Proiectul Legii prevenției, care nu mai permite inspectorilor de la Fisc și ITM să aplice sancțiuni din prim, la constatarea unei contravenții, a fost adoptată, marți, de senatori.

Proiectul de act normativ a fost adoptat de Senat, ca primă camerp sesizată, cu 98 de voturi "pentru". "Senatul Romaniei a adoptat Legea Preventiei, un proiect important prevazut si asumat prin Programul de Guvernare al PSD. Proiectul are ca scop principal, asigurarea unei normalitati in activitatea agentilor economici, normalitate bazata in primul rand pe sprijinul institutiilor de control pentru agentii economici. Este firesc ca inainte de aplicarea amenzilor, institutiile de control sa previna agentul economic asupra greselilor constatate, si abia apoi acesta sa fie sanctionat.Imbucurator este faptul ca adoptarea proiectului legislativ a fost facuta fara nici un vot impotriva, fapt ce denota ca acest proiect propus de PSD a fost inteles si acceptat de intreaga clasa politica", a declarat deputatul PSD de Prahova Laura Moagher.
Proiectul va fi transmis, mai departe, la Camera Deputaților, care este for decizional.
Odată ce actul normativ va fi adoptat și va intra în vigoare, legea nu le va mai permite inspectorilor de la Fisc și ITM să aplice amenzi la prima constatare a unei fapte care constituie contravenție. O firmă găsită cu nereguli în timpul unui control va avea la dispoziţie 90 de zile pentru a remedia problemele. Documentul include câteva sute de contravenții pentru care firmele nu vor mai fi direct amendate, ci doar avertizate, în primă fază.

Back To Top