Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

eugen teodoroviciMinisterul Finanţelor Publice (MFP) va avea activ un departament care se va ocupa cu analiza cheltuielilor instituţiilor publice, a anunţat, luni, ministrul propus pentru a prelua portofoliul Finanţelor, în cadrul audierii sale din Comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament. Eugen Teodorovici, avizat luni în funcţia de ministru de Finanţe de Comisia de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, a declarat luni, după audieri, că nu exclude revenirea la impozitarea progresivă, dacă această măsură "are o logică" şi dacă se va dovedi că este o măsură mai bună pentru români, iar Declaraţia 600 ar putea fi unită cu Declaraţia 200.

 

Stabilitatea mediului de afaceri, reducerea birocraţiei, predictibilitatea fiscalităţii şi eficientizarea cheltuielilor publice sunt priorităţile menţionate de Eugen Teodorovici pentru noul său mandat la Ministerul Finanţelor, transmite România TV. „Investitorii nu ocolesc România pentru motivul că am sta rău din punct de vedere economic sau bugetar - dimpotrivă, la acest capitol stăm foarte bine -, ci din cauza birocraţiei. Din păcate, la asta am contribuit cu toţii, fiecare a venit şi a mai adăugat câte ceva la această stare”, a spus Teodorovici. El a adăugat că va crea un departament de analiză în Ministerul Finanţelor, care va urmări cheltuielile fiecărei unităţi a administraţiei publice locale şi „unde sunt justificate le acceptăm cu plus, unde nu - se vor trece cu minus, adică la ele se va putea renunţa”, a afirmat ministrul.

„Impozitul pe venitul global este în analiză la Ministerul Finanţelor, îl vom prezenta atunci când vor fi clarificate toate conceptele, dar fără un sistem informatic bine pus la punct nu vom avea decât o idee pecare vrem s-o aplicăm”, a mai afirmat acesta.

Back To Top