Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministerul de Finanțe a comunicat, joi, că la nivelul instituției se lucrează la un proiect de act normativ privind deja celebru formular 600, prin care se introduce simplificarea procedurilor pentru declararea și plata CAS și CASS datorate de persoanele fizice.

La nivelul Ministerului Finanțelor Publice este în curs de elaborare un proiect de act normativ care să stabilească un mecanism mai simplu de declarare și plată a CAS și CASS datorate de persoanele fizice, a anunțat MFP. "Se are în vedere reducerea numărului de declarații depuse de persoanele fizice, prin unificarea unor formulare, ca un pas important în îndeplinirea obiectivelor prevăzute în Programul de Guvernare privind reducerea numărului de formulare solicitate de ANAF si depunerea unui formular pe an pentru cei care au venituri din activități independente. Proiectul de act normativ va face obiectul dezbaterii publice și consultării cu categoriile de persoane fizice care au obligația plății CAS și CASS", a anunțat Ministerul de Finanțe.
Termenul preconizat pentru finalizarea noului mecanism este 1 martie 2018, astfel încât să se asigure timpul necesar pentru informarea persoanelor fizice cu privire la obligațiile declarative și de plată a contribuțiilor sociale.
În ședința de miercuri, Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență prin care a amânat termenul de depunere a declarației, de la 31 ianuarie la 15 aprilie 2018 (VEZI DETALII).

Back To Top