Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Comitetul de reglementare al ANRE  a aprobat, în cursul săptămânii trecute, preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale  la clienţii casnici. Singura majorare de tarif a fost anunțată de ENGIE România, compania cu peste 1,6 milioane de clienți la nivel național, prezentă și în județul Prahova.

Potrivit informării transmise de ANRE, pentru 34 din cei 36 de operatori economici deținători de licență de furnizare a gazelor naturale care au și clienți reglementați, prețurile aplicate clienților casnici reglementați rămân aceleași. Nici în cazul operatorului economic E.ON Gaz Furnizare România SA prețurile pentru furnizarea reglementată aplicată clienților casnici nu se modifică. În schimb, "pentru operatorul economic ENGIE România SA se va înregistra o creștere de preț pentru furnizarea reglementată aplicată clienților casnici,  creștere datorată, în principal, corecțiilor aplicate pentru perioada trimestrului IV 2016 – trimestrului I 2018, când prețul practicat a fost mai mic decât costurile aferente furnizării, ceea ce însemnă o creștere de 1,2 bani/kWh, de la 11,8 la 13 bani/kWh".

Reprezentanții Autorității le reamintesc consumatorilor că a fost implementat cadrul legal care permite să își aleagă furnizorul de gaze naturale printr-un proces gratuit care nu implică modificări de ordin tehnic. Astfel, orice client final casnic de gaze naturale poate să treacă de la furnizarea în regim reglementat, la furnizarea în regim concurențial, mai subliniază aceștia. 

Pentru a veni în sprijinul clienților finali casnici de gaze naturale,  ANRE a pus la dispoziţie, la pagina proprie de internet, o aplicație web de comparare a prețurilor în domeniul gazelor naturale denumită "Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale", instrument independent și necomercial al cărui scop este sa permită compararea preţurilor de furnizare şi a condiţiilor oferite de furnizorii de gaze naturale, înainte de a alege un anume furnizor sau o anume ofertă-tip. Aplicația poate fi accesată AICI.

Numărul clienților ENGIE România depășește 1,6 milioane, potrivit informațiilor afișate de companie, pe site-ul oficial.

Back To Top