Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Proiectul A.C.T.I.V., finanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, vine cu o șansă pentru prahovenii care visează să aibă propriea afacere.

Indiferent dacă sunt angajați, studenți sau șomeri aflați în plată, participanții la proiect pot beneficia gratuit de cursuri de antreprenoriat, teoretice și practice, dar și de consultanță pentru redactarea unor planuri de afaceri. Mai mult, cele mai bune idei vor fi selectate pentru pentru finanțare cu până la 33.300 de euro.

În Prahova, cursurile de antreprenoriat încep săptămâna viitoare. Ele vor avea loc la Câmpina (18 aprilie, ora 15.30, Casa Tineretului), Vălenii de Munte (25 aprilie, ora 15.30, Centrul Cultural Vălenii de Munte), Ploiești (8 mai, de la ora 15.30, Vigo Grand Hotel) și Sinaia (5 iunie, ora 15.30, Centrul Cultural Carmen Sylva).

Înscrierile se fac prin e-mail, la adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu mențiunea privind dorința de a participa la programul A.C.T.I.V. Relații suplimentare sepot obține de la Camera de Comerț și Industrie Prahova, Direcția  “Programeși afaceri europene”, tel. 0344401203.

Mai multe detalii despre program si beneficiarii acestuia se găsesc la adresa https://cciph.ro/2018/02/prezentarea-proiectului-activ-regiunea-sud-muntenia/

Back To Top