Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

angajati la statSă fii bugetar devine din ce în ce mai atractiv. Concepția aceea despre plimbatul hârtiilor nu mai pare doar un mit urban, ci a devenit, se pare, o certitudine tristă, finanțată din bani publici.

33% din angajaţii statului stau degeaba şi alţi 33% trebuie supravegheaţi ca să îşi facă treaba, a susținut antreprenorul Dragoș Anatstasiu, într-o emisiune difuzată de Digi 24. Rămâne, astfel, o treime care chiar muncește și care, în mod ciudat, manifestă cu ceilalți o solidaritate de tipul colectivismului de pe vremuri, mai comentează acesta.

"Ce aud de la cei care au fost în interior: avem undeva la 33 la sută oameni care nu fac aproape nimic. 33 la sută oameni care fac dacă stai cu biciul, 33 oameni care fac. Asta înseamnă că dacă renunți la 30 la sută din aparatul bugetar nu se întîmplă mare lucru. Întrebarea e cum îi depistezi? Când vine șeful și zice: hai să ne despărțim de colegii care nu fac nimic intervine mila. Cine are mila asta? Ăia 33 care fac treaba. Avem sentimentul de colectivism în noi. Ăia care sunt buni și ar putea fi plătiți cu 33% mai mult, din solidaritate prost înțeleasă îi păstrează și pe ceilalți", a declarat Dragoș Anastasiu, pentru sursa citată.

Foto ilustrație

Back To Top