Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministerul Mediului implementează, de la 1 ianuarie 2019, o nouă politică legată de colectarea selectivă a deșeurilor, țara noastră făcând, astfel, pași importanți în alinierea la politicile de protecția mediului implementate deja la nivelul statelor avansate din cadrul Uniunii Europene.
Alături de promovarea unei strategii naționale inițiată de Ministerul Mediului prin care populația este încurajată să colecteze selectiv, gestiunea deșeurilor rezultate din ambalaje a devenit obligatorie și pentru agenții economici sau autoritățile publice prin prestatorii de servicii publice.

 

ecox 2Obligații de plată către Fondul de Mediu

 

Legea specifică faptul că nevalorificarea și reciclarea ambalajelor introduse pe piață obligă agentul economic în cauză la plata unei contribuții către Administrația Fondului de Mediu de 2 lei pe Kilogram deșeuri. Lipsa de responsabilitate față de mediul înconjurător devine, astfel, prea scumpă, iar legea obligă producătorul de gunoaie rezultate din ambalaje să caute metode pentru a respecta politicile de mediu inspirate din legislația europeană.

Companiile mari producătoare de ambalaje au încercat să își organizeze metode proprii de gestionare a deșeurilor rezultate din ambalaje, însă costurile sunt mari, iar obiectivele de reciclare stabilite prin lege sunt foarte greu de atins.

ECO-X preia responsabilitățile legate de gestionarea ambalajelor. Clientul economisește bani și este ajutat să se încadreze în parametrii legali

Compania ECO-X este unul dintre marii jucători din România care se ocupă de preluarea responsabilității pentru ambalaje. ECO-X s-a impus în România pentru că a implementat soluții simple, eficace și necostisitoare pentru clienții-companii care au obligații legale privind gestiunea ambalajelor.

ECO-X se ocupă de valorificarea și reciclarea obligatorie a deșeurilor provenite din ambalaje, implementând pentru clienții săi un mecanism mult mai eficient decât organizarea de către client al unui propriu serviciu de recuperare a propriilor ambalaje introduce pe piață.

Produci deșeuri din ambalaje? Legea te obligă să faci următoarele lucruri:

Art. 26(3) din HG 621/2005 stipulează că operatorii economici care nu își îndeplinesc în mod individual cel puțin obiectivele prevăzute de lege sunt obligați să își îndeplinească responsabilitățile prin intermediul unui operator economic autorizat.

ecox 3Cum economisești bani și respecți și legea

Încheierea unui contract de preluare responsabilitate cu ECO-X oferă companiilor garanția că își ating obiectivele stabilite prin lege. Totodată, costurile legate de colectarea și reciclarea ambalajelor se reduc cu peste 80 la sută.
Experții companiei ECO-X oferă clienților asistență tehnică și juridică, se ocupă de obligațiile administrative ale companiei clientului, permițând, totodată, accesul la informații și asistență privind metodologia de gestionare a deșeurilor din ambalaje.

ECO-X, soluții de Mediu și implicare civică

În paralel cu activitatea de asistență și implementare a politicilor de gestionare a deșeurilor pentru diverși client, compania ECO-X este și un actor implicat în acțiuni civice de protejare a mediului înconjurător. ECO-X derulează în permanent programe educaționale și de informare și conștientizare a populației privind colectarea selectivă, reprezentanții companiei participând active la acțiuni de ecologizare desfășurate cu diverși parteneri, asociații, școli sau autorități publice.

MAI MULTE DETALII DESPRE COMPANIA ECO-X, LINK OFICIAL AICI

Back To Top