Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Grupul RCS&RDS, cel mai mare angajator privat, cu aproximativ 13.000 de salariaţi a anunţat vineri că participă la târgul Angajatori de Top cu o ofertă de peste 300 de locuri de muncă.

”În perioada 19-20 octombrie, la Timişoara şi 26-27 octombrie la Bucureşti, pasionaţii de telecomunicaţii dornici să îşi dezvolte o carieră în cadrul Digi | RCS&RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile în cele două localităţi”, a anunţat grupul.

Oferta de joburi a Digi - RCS & RDS este disponibilă şi pe pagina de LinkedIn sau în secţiunea de cariere de pe site-ul companiei. Potrivit anunţurilor, compania caută atât specialişti înalt calificaţi, precum ingineri software cunoscători ai limbajelor de programare Java, SQL şi PHP, ingineri telecomunicaţii cu studii de specialitate, specialişti IT cu expertiză în domeniul media, specialişti social-media, cât şi personal calificat sau entry level din multiple arii precum: vânzări, call center, infrastructură tehnică, administrativ, contabilitate.

În România, Grupul Digi este, în prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 13.000 de angajaţi, şi contribuie la bugetul de stat şi al asigurărilor sociale şi de sănătate din principala sa piaţă cu mai mult de 120 milioane euro anual.

Back To Top