Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

bcrCâştigătorii unui concurs pe teme financiar - bancare derulat de Junior Achievement Romania (JAR) şi Banca Comercială Romană (BCR) fac practică în sucursalele BCR din toată ţara. Programul derulat pe parcursul a două luni oferă prima experienţă de lucru şi noţiuni fundamentale financiar - bancare pentru 50 de elevi de liceu din 32 de oraşe. Competiţia face parte din programul de educaţie financiară Finanţele Mele derulat de JAR şi BCR din 2008.

Competiţia a fost derulată la nivel naţional şi s-a adresat elevilor de liceu cu vârsta între 16 şi 18 ani. Pe parcursul unei luni, elevii au răspuns la întrebări pe teme de educaţie financiar - bancară pe pagina de Facebook a BCR (www.facebook.com/BCRRomania), iar cele mai bune răspunsuri au fost premiate cu dispozitive de citire a cărţilor digitale  (e-readers). În a doua etapă a competiţiei, 350 de elevi din 171 de localităţi au venit cu propuneri pentru o  campanie cu tema "Portofel versus card: cum îţi convingi colegii să-şi primească alocaţia pe card".

Cei 50 de elevi selectaţi au câştigat un stagiu de practică plătit, de 4 ore pe zi, timp de două luni, într-o sucursală BCR din oraşul lor pentru a se familiariza cu cerinţele  unui loc de muncă şi a învăţa prin practică noţiuni de educaţie  financiar - bancară.

"Au fost selectate campaniile care au răspuns temei competiţiei, au prezentat argumente corecte si au dat dovada de originalitate. Internship-ul in banca le ofera tinerilor posibilitatea de a explora oportunitatile de cariera si piata locurilor de munca locala. Aceasta experienta, pe care cei care multi tineri o au la facultate, ii va ajuta sa dobandeasca experienta de lucru intr-o companie si sa dezvolte competente transferabile. Mai tarziu, daca vor dori sa repete experienţă, o pot face in programul de internship pentru studenti Start Internship ", a declarat Daniela Staicu, Marketing Manager la Junior Achievement Romania.

Competiţia face parte din programul de educatie financiara Finantele Mele derulat de JAR si BCR din 2008. Finantele Mele este un program de educatie financiara pentru elevi (15 - 19 ani) si le ofera informatii despre etapele unei planificari financiare corecte, bugetul personal adecvat varstei, principii în economisire şi investiţii, credite si costuri, resursele umane si cariera în bancă.

Back To Top