Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Economic

evaziune_fiscalaNumărul infracţiunilor economice este într-o continuă creştere, aşa cum arată comunicările oficiale ale poliţiei prahovene. În fiecare zi, reprezentanţii Serviciului de Investigare a Fraudelor descoperă, în urma controalelor efectuate, nereguli legate de evidenţele contabile, de sustragere de la plata obligaţiilor fiscale către stat, până la întocmirea de acte fictive în contabilitate, în scopul recuperării de TVA.

Administratorii unei societăţi comerciale din Cornu sunt cercetaţi penal pentru că în perioada 26 octombrie 2006 – 30 octombrie 2008 au desfăşurat activităţi comerciale, au obţinut venituri pe care nu le-au înregistrat în evidenţa contabilă şi nu le-au declarat organelor fiscale, urmărind cu intenţie sustragerea de la plata  obligaţiilor fiscale corespunzătoare veniturilor obţinute.

Prejudiciul astfel cauzat de cei doi administratori este de aproximativ 63.000 lei.

Alţi şapte administratori ai unor societăţi comerciale sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, fals şi uz de fals.

În perioada 01.07. 2007 – 11.06.2010, aceştia au înregistrat în contabilitatea societăţilor comerciale administrate operaţiuni fictive în scopul recuperării de T.V.A., solicitând statului rambursarea acestuia.

Prejudiciul astfel creat este în valoare de aproximativ 940.000 lei, iar pentru a „regla” evidenţele contabile ale tuturor societăţilor administrate de ei, au fost întocmite în fals documente fiscale între acestea.

Back To Top