Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat că în scurt timp vor fi operate modificări majore în ceea ce privește acordarea voucherelor de vacanță. Principala schimbare este legată de valoarea tichetelor, care va crește la 2.080 de lei în cazul în care acestea vor fi utilizate în anumite luni din an, când operatorii din domeniu nu sunt foarte solicitați.

 

Ministrul a detaliat, într-o conferință de presă, cum se va face distincția între voucherele de vacanță clasice și cele noi, în valoare de 2.080 de lei. Acestea din urmă vor putea fi acordate beneficiarilor care optează pentru utilizarea tichetelor în anumite luni din an. "Vom adopta, în cel mai scurt timp, o ordonanţă de urgenţă în acest sens, astfel încât, în luna noiembrie, oamenii să aleagă ce tip de vouchere doresc pentru anul următor. Am discutat cu mediul de afaceri din turism şi am ajuns la concluzia că ar fi bine pentru toată lumea ca oamenii să beneficieze de vouchere de 2.080 lei dacă aleg să le folosească în lunile octombrie-noiembrie sau aprilie-mai", a declarat Trif, citat de Agerpres.

Tot de anul viitor, voucherele vor fi acordate pe card.

Ministrul le-a atras atenția celor care practică tarife mai mari pentru clienții care achită vacanțele folosind tichetele că riscă amenzi cuprinse între 50.000 și 100.000 de lei și i-a îndemnat pe turiști să reclame  situațiile de acest fel la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor sau la Ministerul Turismului.

Foto: a1.ro

Back To Top