Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministerul Mediului și Administrația Fondului pentru Mediu au reluat, miercuri, înscrierile în programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică,în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională. Anunțul a fost făcut la două luni de la suspendarea depunerii dosarelor.

 

De astăzi, instalatorii validați vor putea să continue înscrierea persoanelor fizice în aplicația informatică. ”Am anunțat încă de la momentul audierilor în comisiile din Parlament că deblocarea programelor AFM reprezintă o prioritate pentru acest Guvern. Îmi doresc foarte mult ca acest program să fie un succes și cât mai mulți români să beneficieze de pe urma lui. Programul va continua și anul viitor, atunci când vom putea corecta eventualele sincope de funcționare identificate în ediția-pilot de anul acesta”, a declarat Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Programul a fost suspendat pe 10 septembrie, în vederea efectuării unei analize a modului de funcționare a acestui proces, iar în urma acestor verificări au fost sesizate inclusiv organele abilitate pentru a se pronunța cu privire la legalitatea înscrierilor în aplicația informatică.

AFM a anunțat, miercuri, că "toate documentele înregistrate cu succes în aplicația informatică, precum și cele înregistrate în registrul instalatorilor care nu au fost încărcate în aplicație până la momentul suspendării accesului în aplicația informatică, sunt acceptate de Administrația Fondului pentru Mediu ca fiind depuse în termen, în vederea analizării. Persoanele fizice care nu au depus și nu au înregistrat documentele la instalatorii validați până în data de 10 septembrie vor avea posibilitatea de a depune la instalatori documentele solicitate, cu condiția ca acestea să fie valabile la data înregistrării în aplicația informatică".

Valoarea totală destinată înscrierii persoanelor fizice în cadrul Programului este de 537 milioane lei, reprezentând finanțarea acordată prin POR și contribuția AFM pentru regiunea București - Ilfov.

Casa Verde Fotovoltaice este un program care urmărește creşterea eficienţei energetice, îmbunătăţirea calităţii aerului şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Surplusul de energie electrică produs prin panourile fotovoltaice va putea fi livrat în sistemul energetic naţional.

Back To Top