Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Procter&Gamble va deschide a doua fabrică din România, tot în Prahova, la Urlați, acolo unde funcținează deja o unitate a compaiei. Pentru această investiție, cea mai mare realizată de concernul americat până la acest moment, în România, a fost acordat și un ajutor de stat, precizează economica.net.

 

Noua fabrică va produce capsule de detergent lichid Ariel şi Lenor, iar în primii doi an de funcționare va crea 120 de noi locuri de muncă.

"Cea de-a doua fabrică de la Urlaţi va fi construită în mai multe etape. Prima, care sperăm să fie gata în 2021, va avea o singură linie de producţie, iar mare parte din producţie va merge la export. Vom folosi cea mai noua tehnologie existentă pe piaţă, şi, cu siguranta , vom face mai multe linii de producţie deoarece piata creste foarte repede. Acum câţiva ani, aceste capsule lichide nu existau, iar acum deţin 15% din piaţa totală de detergenţi din România", a declarat Antoine Brun, vicepreşedinte P&G pe Europa de Sud Est, pentru economica.net.

Procter&Gamble a obținut în iulie 2019 un ajutor de la stat în valoare de 29,05 milioane de lei, sumă care va finanța construcția noii fabrici din Urlați.

Foto: syncons.eu

Back To Top