Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ar trebui să aștept noul MacBook Air 2020? Este o întrebare bună, deoarece s-a încheiat anul 2019, iar modelul actual are aproape jumătate de an. Dacă ești în căutarea unui laptop nou Apple, MacBook Air este o opțiune foarte populară.

 

Am revizuit cele mai recente zvonuri privind MacBook Air 2020 și am luat în considerare și ce poți primi de la actualul MacBook Air, pentru a te ajuta să decizi dacă ar trebui să aștepți MacBook Air 2020 sau dacă ar trebui să cumperi unul dintre modelele actuale.

Deși a devenit un trend să aștepți cele mai noi gadgeturi, ca să fii la curent cu vremurile, uneori are sens să aștepți și chiar e mai recomandat. Dacă ești în căutarea unei tastaturi mai bune, a unei durate de viață mai bune a bateriei și a unei conectivități potențial mai bune, poate vei vrea să aștepți și pentru MacBook Air 2020.

Știm că aceasta este o decizie mare, pentru că toți ne păstrăm laptopurile ani buni. Așadar, există șanse foarte mari ca un MacBook Air achiziționat în 2019 sau 2020 să dureze între patru și cinci ani.

Cu aceste informații, poți decide dacă ar trebui să aștepți MacBook Air 2020 sau dacă ar fi mai bine să cumperi unul dintre modelele actuale.

Iată motivele pentru care să aștepți MacBook Air 2020:

  • • noua tastatură
  • • durată de viață mai bună a bateriei
  • • performanță mai bună
  • • 5G
  • • vrei să vezi ce aduce MacBook Pro 2020
  • • poți aștepta până în iunie

Acestea fiind spuse, există câteva motive foarte bune pentru a nu aștepta luni întregi pentru un nou MacBook Air, precum:

  • • Nu aștepți un ecran mai mare
  • • Nu aștepți oferte

Câteva dintre motivele pentru care ai putea aștepta MacBook Air 2020 se bazează pe zvonuri.

Hai să le luăm pe rând.

O nouă tastatură

Apple a schimbat tastatura de pe Macbook Pro 16 și este un upgrade uriaș pentru oricine petrece mult timp tastând. Este în mod clar o îmbunătățire majoră și una care ar putea să ajungă pe MacBook Air 2020. Zvonurile se concentrează în prezent pe MacBook Pro 13, iar Apple nu vorbește despre produsele viitoare, dar există șanse foarte bune ca Apple să aducă acest lucru pe un nou MacBook Air.

Durată de viață mai bună a bateriei

Apple a făcut MacBook Pro 16 mai gros și a pus cea mai mare baterie posibilă. Acest lucru a adăugat o oră în plus la viața bateriei, pe noul model. Deși nu știm cât de mult este Apple dispusă să facă MacBook Air mai gros sau mai greu, având în vedere numele acestui laptop, am putea observa totuși o înclinare către o mai bună durată de viață a bateriei prin actualizări hardware. De exemplu, progresele tehnologiei procesoarelor pot ajuta și la o durată mai bună de viață a bateriei.

Performanță mai bună

Apple va instala probabil un procesor Intel Core i de generație a zecea pe MacBook Air. MacBook Air actual are un procesor Intel de generația a opta, în timp ce cel mai recent MacBook Pro 16 folosește generația a noua. Un procesor mai bun este foarte important, deoarece MacBook Air se bazează pe un GPU integrat. În timp ce unele zvonuri sugerează că 2020 vine cu un procesor Apple, credem că există cel puțin încă un an acum MacBook Air va folosi procesoare Intel.

5G

Există în continuu zvonuri despre conectivitatea LTE în linia MacBook și, probabil, 5G va veni pe iPhone 2020, dar s-ar putea să fie de asemenea momentul potrivit pentru ca Apple să aducă această conectivitate pe MacBook Air.

Vrei să vezi ce aduce MacBook Pro 2020

Un alt motiv bun pentru a aștepta este să vezi ce face Apple cu MacBook Pro 2020. Există șanse ca acest model să apară mai devreme. În funcție de modificările pe care le face Apple, poate fi o opțiune mai bună decât MacBook Air pentru mulți utilizatori. Ne așteptăm la o nouă tastatură, procesoare actualizate, o durată de viață mai bună a bateriei și, poate, chiar și un ecran puțin mai mare - până la 14 inci.

Poți aștepta până în iunie

Poți aștepta până cel puțin iunie sau iulie pentru a cumpăra un laptop nou? Dacă da, acesta este un motiv bun pentru a aștepta MacBook Air 2020.

Apple ar putea găzdui un eveniment de primăvară, dar nu există semne că MacBook Air va veni la începutul anului. Cel mai probabil este să vedem un eveniment de lansare mai aproape de perioada de mai, iunie, iulie.

Nu aștepți un ecran mai mare

În 2020 nu ne așteptăm să vedem o dimensiuni mai mare a ecranului MacBook Air. Dacă Apple schimbă ceva în ceea ce privește ecranul MacBook Air, este mai probabil să reducă dimensiunea.

Nu aștepți oferte

Dacă te gândești să aștepți ca MacBook Air 2020 ca să găsești o ofertă pentru MacBook Air 2019 sau modelul 2018, nu o face. A existat deja o tonă de oferte pentru MacBook Air, în special în perioada sărbătorilor.

Back To Top