Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu 17.000 de salariați la nivel național, a anunțat majorarea salariului minim brut la 3.650 de lei, în condițiile în care salariul minim brut pe țară este de 2.230 de lei.

 

Măsura va fi aplicată de la 1 martie. Astfel, un angajat al rețelei Kaufland România va câștiga net, de la 1 martie, cel puțin 2.135 de lei, față de 1.346 de lei, suma netă cu care rămâne un român plătit cu salariul minim pe economie.

„La nivelul companiei ne-am asumat activ angajamentul de a crea un mediu de lucru corect și de a oferi pachete salariale competitive. Este motivul pentru care, în continuarea majorărilor salariale anunțate anul trecut, începând cu 1 martie 2020, vom mări venitul minim brut la 3.650 lei. Ne preocupăm constant să extindem și lista de beneficii de care se bucură colegii noștri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care să contribuim cu adevărat la creșterea lor profesională și personală, în funcție de etapa din viață în care se află și de direcția în care își doresc să se dezvolte. Premiile obținute validează eforturile depuse pentru asigurarea unor condiții cât mai bune de muncă și arată potențialilor candidați că merită să aleagă un angajator premiat așa cum preferă clienții să aleagă un produs de calitate, care a primit multe certificări”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România, citat de incont.ro.

Reprezentanții rețelei au anunțat și că extinderea va continua, urmând ca, în acest an, Kaufland să creeze în România încă 1.000 de locuri de muncă, prin deschiderea de noi magazine.

Back To Top