Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
yahooProaspăt numit în funcţia de director general al celui mai mare furnizor mondial de servicii de e-mail, Scott Thompson va câştiga, anual, până la 27 de milioane de dolari: salariu, bonusuri, acţiuni şi alte forme de premiere.

Propriu zis, noul şef al Yahoo! va primi un un salariu de bază de 1 milion de dolari annual, bonusuri aferente salariului de 2 milioane de dolari, un pachet de acţiuni la Yahoo! în valoare de 11 milioane de dolari, o primă de instalare de 5 milioane de dolari, un bonus în bani de 1,5 milioane de dolari şi acţiuni condiţionate de performanţele grupului în valoare de 6,5 milioane de dolari. Astfel, câştigurile sale din primul an vor putea atinge 27 de milioane de dolari.

"Pachetul salarial pare neobişnuit de mare. Dar Thompson vine de la o companie care are succes şi este pus într-o situaţie riscantă", a comentat un analist la Citygroup remuneraţia fabuloasă pe care o va primi bossul Yahoo!

Scott Thompson (foto jos) a fost până acum preşedinte al PayPal, companie membră a grupului eBay.
Vechiul director al Yahoo!, Carol Bartz, a fost concediat, prin telefon, în luna octombrie a anului trecut. Acesta condusese Yahoo! timp de trei ani.
scott_thompson

Back To Top