Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Instituirea ipotecii asupra bunurilor debitorului nu va mai fi utilizată, în cadrul programului IMM Invest, iar aplicanții nu vor mai trebui să demonstreze, prin certificate eliberate de autorități, măsura în care au fost afectați de criza Covid-19.

 

Cele două modificări au intrat, miercuri, în dezbaterea Guvernului.

"Sunt două bariere pe care le eliminăm astăzi în urma discuțiilor cu sistemul financiar bancar de vineri. Una dintre ele: se propune renunţarea la cerința de instituire a ipotecii legale asupra universalității de bunuri mobile și imobile, aparținând debitorului. A doua ne-a fost sesizată. Era un element de ambiguitate în ceea ce privește modul de a aproba dacă ai fost afectat sau nu, acel certificat COVID. Şi atunci am eliminat această cerință de a fi probat de la caz la caz. Este un program care susține economia în această perioadă. Este legat de COVID, este adevărat, dar nu trebuia să fi fost ca situația unde am oferit ajutoare de stat cu certificate. Prin această eliminare de bariere, astăzi facem un pas înainte şi, bineînțeles, că ținem legătura și cu clienții, dar și cu sistemul bancar să vedem dacă mai sunt măsuri pe care să le implementăm în perioada următoare, o vom face. Am notificat și Comisia în legătură cu alte măsuri și le vom prezenta săptămâna viitoare", a declarat la începutul ședinței de Guvern Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice.

"Noi garantăm în proporţie de 80% sau 90%. Nu are sens să soliciţi întreprinderii, companiei, să-i soliciți garanții, ipotecarea bunurilor mobile şi imobile, prezente și viitoare, adică e o garanţie nenecesară, pentru că garantează statul", a spus premierul Ludovic Orban, referitor la problema ipotecii.

În legătură cu criteriile care trebuie îndeplinite de aplicanți, aceste a punctat că, de acum, "programul nu este destinat numai companiilor a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de epidemie, ci către toate companiile".

Adrian Dragomir, unul dintre fondatorii termene.ro,  a atrs atenți acum aproape două săptămâni cu privire la lipsa de eficiență a programului, în formatul inițial (VEZI DETALII).

Back To Top