Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Aplicația „Monitorul Prețurilor”, pusă la dispoziția consumatorilor de Consiliul Concurenței, include și o secțiune adaptată perioadei, în care sunt prezentate prețurile pentru măști de protecţie, mănuși și dezinfectanți.

 

Aplicația „Monitorul Prețurilor” oferă consumatorilor posibilitatea de a compara prețurile practicate de lanțurile de magazine și pentru unele produse de protecție sanitară, foarte căutate în această perioadă. Astfel, în cadrul aplicației dedicate produselor alimentare a fost introdusă o nouă categorie de produse, "Măști, Mănuși și Dezinfectanți".

„Împreună cu partenerii noștri, am decis să venim în sprijinul consumatorilor, oferindu-le posibilitatea de a identifica magazinele unde găsesc aceste produse, foarte căutate în această perioadă, la prețuri accesibile”, a declarat Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Patru dintre marile lanțuri comerciale au încărcat deja informațiile în aplicație, iar restul urmează să o facă până la sfârșitul săptămânii viitoare, folosind platforma gestionată de Consiliul Concurenței.

Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare, www.monitorulpreturilor.info, afișează informații despre aproximativ 30.000 de produse alimentare comercializate în peste 1.700 de magazine aparținând Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan, Profi și Supeco.

Proiectul a fost lansat anul trecut, de Consiliul Concurenței, și conține două componente: Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare și Monitorul Prețurilor Carburanților, care permite consumatorilor să afle prețurile practicate de către principalele rețele de distribuție a carburanților auto.

Back To Top