Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că salariații care au lucrat în regim de telemuncă, timp de cel puțin 15 zile, în perioada stării de urgență, vor primi câte 2.500 de lei.

 

Sprijinul va fi acordat o singură dată, fiind în jur de 700.000 de beneficiari la nivel național. ”Estimăm un impact bugetar pentru toate aceste măsuri, de 2,5 miliarde de lei şi estimarea noastră e că aproximativ 700.000 de  persoane şi profesionişti ar putea beneficia de această  nouă măsură”, a anunțat ministrul Muncii.

”Am introdus în OUG o prevedere care se adresează celor care un lucrat în regim de telemuncă, în perioada stării de urgenţă,  şi pe care dorim să îi încurajăm în măsura în care fişa postului  lor se pretează la desfăşurarea activităţii în afara spaţiului clasic de lucru, printr-o sumă de 2.500 de lei pentru fiecare telesalariat, urmând ca banii să fie acordaţi o singură dată pentru echipamente necesare desfăşurării activităţii în regim de telemuncă. Suma se acordă angajatorilor pentru angajaţi care ar fi trebuit să fie în  perioada stării de urgenţă, în această activitate de telemuncă pentru minim 15 zile”, a declarat Violeta Alexandru, la finalul şedinţei de guvern de vineri.

Foto: fsanp.ro

Back To Top