Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

La trei ani de la lansare, Samsung Galaxy S8 este încă un telefon excelent, cu o cameră excelentă, design minunat și un ecran fantastic. Nu mai este flagship-ul Samsung, dar nu lăsa acest lucru să te descurajeze dacă ai nevoie de un telefon ieftin și bun.

 

Avantaje:

  • Ecran impresionant
  • Un telefon care se simte încă bine
  • Cameră uimitoare
  • Inovator

Dezavantaje:

  • Senzor de amprentă amplasat prost
  • Bixby este un pic bun de nimic

Samsung Galaxy S8, flagship-ul Samsung din anul 2017, este în continuare un telefon aspectuos și există încă multe pe care le poți face cu acest telefon, dacă îl iei în considere ca fiind următorul tău dispozitiv.

Dezavantajul la acest telefon este că Samsung a încheiat acordarea asistenței, retrăgându-și actualizările viitoare și făcând simple actualizări cheie de securitate sau pentru a corecta erorile critice care pot fi rezolvate cu o corecție punctuală.

Cu toate acestea, scăderea prețurilor a făcut ca Samsung Galaxy S8 să fie în prezent unul dintre cele mai vândute telefoane Samsung.

Iată cum să actualizezi un Samsung Galaxy S8 ca să fie pregătit și potrivit chiar și în anul 2020.

Optimizează-l cu aceste trucuri

Samsung Galaxy S8 poate da încă multe dacă știi cum să îl optimizezi corect. Există mai mulți pași pe care îi putem face pentru a face acest telefon bătrân să pară nou, ca să înfrunte anul 2020 ca și cum tocmai ar fi ajuns pe piață.

Instalează Android 10

Comunitatea Lineage este specializată în aducerea la viață a telefoanelor bătrâne. Acesta este cazul și cu Samsung Galaxy S8, care are o versiune de Android 10 pe care o putem instala pentru a testa noutățile și funcțiile noului sistem de operare Google. Pentru a-l putea instala, va trebui să urmăm acești pași:

Descarcă fișierul zip Lineage OS 17

Mută fișierele în memoria internă a Galaxy S8.

Repornește telefonul mobil în modul de recuperare

Odată intrat, fă o copie de rezervă a tuturor datelor cu opțiunea Backup.

Selectează opțiunea Instalare și alege pachetul zip descărcat pentru a instala sistemul personalizat.

Schimbă tema

Ultimele telefoane mobile Samsung cu Android 10 au la bază update-ul OneUI 2.0. Este un update care are multe noutăți, în special estetica. Samsung Galaxy S8 nu poate avea niciodată în mod oficial acest update, dar putem instala întotdeauna o temă care schimbă aspectul.

De exemplu, poți căuta aplicații disponibile pe Google Play care vin cu peste 3.000 de icons, 13.000 de teme și multe elemente prezente în design-ul Samsung, care vor oferi o nouă imagine S8.

Îmbunătățește camera

Samsung nu mai îmbunătățește camera pe Samsung Galaxy S8. Așadar, dacă instalezi o nouă aplicație pentru camere, este posibil să fii foarte surprins de modificările și funcțiile noi. Una dintre cele mai bune astfel de aplicații este Open Camera, care este actualizată constant și poate îmbunătăți mult rezultatele telefonului Samsung Galaxy S8, devenind noua aplicație implicită pentru a face fotografii sau a înregistra videoclipuri.

Așadar, cu câteva trucuri simple poți aduce Samsung Galaxy S8 din 2017 în 2020, plătind și un preț foarte accesibil comparativ cu telefoanele din ziua de astăzi.

Back To Top