Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

ASUS și brand-ul său specializat de „hardware” pentru gaming, Republic of Gamers (ROG) au devenit lideri de piață la capitolul vânzări de laptopuri de gaming, acaparând circa 23% din piața de specialitate în luna aprilie. Datele din piață arată că, în actualitate, laptopurile ROG de gaming sunt cele mai vândute în Europa de Est și în cea Occidentală, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), precum și în regiunea Asia-Pacific (APAC), potrivit unui comunicat al companiei chineze.

La nivel global, compania ASUS cucerește locul 1 în segmentul de laptopuri de gaming, cu o cotă de piață de 22,6%, adunând atât vânzările ROG, cât și cele din categoria gaming sub brandul ASUS.

Totodată, laptopurile ROG echipate cu plăci video Nvidia GeForce RTX au atins o participație de 30,2% în aprilie 2020, aproape o treime din piața globală de echipamente cu această unitate grafică.

Laptop ASUS - oferte

Sectorul de gaming a cunoscut în ultimii 15 ani un avans fără precedent, iar la acest lucru a contribuit din plin și ASUS. Compania chineză a „inventat” brandul Republic of Gamers (ROG) în 2006, ajungând să producă tot mai multe și tot mai performante calculatoare pentru gameri sub această marcă.

AsusTek Computer Inc este o companie multinațională taiwaneză de hardware și electronică pentru computere și telefoane, cu sediul în districtul Beitou, Taipei, Taiwan. Produsele sale includ desktop PC-uri, laptopuri, netbooks, telefoane mobile, echipamente de rețea, monitoare, routere, proiectoare, plăci de bază, plăci video, hard disk-uri, produse multimedia, periferice, servere și tablete, printre altele. Compania este și un producător de echipamente originale (OEM).

În 2017, ASUS a fost al cincilea provider de PC-uri din lume. Inclusă în clasamentul InfoTech 100 și „Principalele 10 companii de IT din Asia”, de către BusinessWeek, ASUS ocupă primul loc la categoria hardware IT.

Laptop ASUS: oferte

Compania este cunoscută sub numele Asus sau „Huashuo” în chineză. Numele ASUS vine de la Pegasus, calul înaripat din mitologia greacă. S-au folosit doar ultimele patru litere ale cuvântului pentru a profita de ordonarea alfabetică în orice liste. Sloganul/motto-ul companiei a fost „Rock Solid. Heart Touching”, dar a fost schimbat de două ori. A trecut de la „Inspiring Innovation. Persistent Perfection” la „In Search of Incredibile”.

Înființată în 1989 în Taiwan, de către T.H. Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh și M.T. Liao, cei patru fiind foști ingineri la Acer, ASUS a ajuns la 17.000 de angajați în întreaga lume.

Laptop ASUS

Potrivit legendei, compania taiwaneză a creat un prototip pentru o blacă de bază cu un Intel 486, dar trebuia s-o facă fără a avea acces la procesorul real. Când ASUS a cerut Intel un procesor pentru a proba placa de bază, a aflat că însuși Intel avea probleme cu placa sa de bază. ASUS a rezolvat problema celor de la Intel și s-a dovedit că placa de bază a ASUS funcționa corect fără necesitatea de schimbări adiționale. De atunci, se spune că ASUS primește produsele Intel înainte de restul concurenților.

Ca în multe alte domenii, și în sectorul gaming ASUS a fost un deschizător de drumuri. În 2006 a înființat brand-ul ROG, care cuprinde hardware pentru PC, desktop PC-uri, laptopuri, periferice și accesorii de gaming. De curând, ROG produce și telefoane mobile inteligente pentru gaming: ASUS ROG Phone.

În ianuarie, ASUS și ROG au avut 11 produse premiate în cadrul CES Inovation Awards 2020. Printre produsele premiate se numără și Asus ZenBook Pro Duo, Asus ZenBook 15, Asus ZenBook Flip 15 și ROG Kunai Gamepad.

Aceste premii sunt obținute pentru design-ul remarcabil și proiectarea de calitate în domeniul tehnologiei de consum. Anunțul de acordare a premiilor a fost făcut în cadrul evenimentului CES Unveiled New York, unde s-a realizat o avanpremieră a produselor și la care au participat expozanți, jurnaliși, lideri ai industriei, etc. CES Awards a premiat 28 de categorii și a avut aloc între 7 și 10 ianuarie 2020 în Las Vegas.

Back To Top