Categorie: Economic

Toamna se numără surprizele! Începând cu 17 septembrie, ploieștenii sunt invitați să descopere în exclusivitate la AFI Ploiești cel mai nou concept SINSAY. Cunoscut de iubitoarele de fashion drept unul dintre cele mai cool brand-uri de modă dedicate femeilor, SINSAY aduce la AFI Ploiești trei noi categorii în gama de produse: articole de îmbrăcăminte pentru copii și bărbați, dar și accesorii pentru casă. Magazinul va fi găzduit pe o suprafață extinsă de 1200 de metri pătrați.

Fox & Bunny este colecția dedicată celor mici (Baby 0-2 ani și Kids 2-10 ani), care include articole din bumbac 100% la prețuri foarte accesibile. Vă veți bucura să aflați că din noile colecții SINSAY fac parte și numeroase articole cu etichetă verde Eco Aware, acestea fiind realizate din materiale certificate.

Surprizele toamnei nu se opresc aici! De o transformare se va bucura și magazinul Cropp, parte a aceluiași grup polonez de fashion ca și SINSAY - LPP. Cu un concept ce își găsește inspirația în muzica și cultura contemporană, colecțiile celebrului brand CROPP sunt nelipsite din garderoba adolescenților, dar și a adulților cu spirit tânăr. Din luna noiembrie, veți găsi aici colecții și articole vestimentare speciale pentru iubitorii de artă urbană, graffiti sau skateboarding.

Retailerul polonez LPP deține peste 1700 de magazine în 25 de țări, având centre de distribuție și magazine în Polonia, țările europene, Asia și Africa. Acesta a pătruns pe piața de fashion din România în 2007, iar în prezent deține peste 60 de magazine în țară.

Back To Top