Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

În oferta eMag de Black Friday clienții pot găsi 100.000 produse de protecție și echipamente medicale, dar și teste RT-PCR la 199 lei cu reducere de aproape 50%.
Din cele peste 4 milioane de produse aflate la promoție, potrivit promisiunilor companiei, clienții pot achiziționa peste 200 de mașini și motociclete, cea mai extinsă ofertă din toți cei 10 ani de Black Friday

Cea mai mare reducere e de 34.000 euro la un BMW 840d XDrive Gran Coupe. Totodată, eMag oferă și servicii de închiriere de rulote, mașini, servicii taxi și car-sharing, abonamente de telefonie, servicii medicale, cafea de la Starbucks, monede și lingouri de aur și ceasuri și bijuterii de lux. eMAG a investit peste 4 milioane de euro în servere, servicii de hosting cloud și dezvoltare, precum și în cele trei depozite care, împreună, acoperă o suprafață de peste 170.000 mp. În plus, compania a angajat anul acesta 1.200 de oameni în zonele de Customer Care, în centrele logistice, dar și în echipele de tehnologie.

Back To Top