Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Flota Blue Air s-a îmbogăţit cu un Boeing 737-8 Max, prima aeronavă de acest tip care operează zboruri comerciale. Aceasta a aterizat joi Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Este primul avion de acest model din flota unei companii românești și primul care va opera zboruri comerciale în tara noastră și în sud-estul Europei.


Evenimentul  fost marcat, joi după-amiază, cu un zbor inaugural de o oră.

Directorului general al companiei, Oana Petrescu, a anunțat că avionul ajuns ieri la Otopeni este primul dintr-o serie de zece aparate care vor intra în flota Blue Air până la sfârşitul anului viitor.

"Autorităţile ne-au sprijinit în tot acest timp, ne-au ajutat cu documentaţiile de care am avut nevoie. Statul român ne-a sprijinit, Ministerul Finanţelor, Ministerul Transporturilor, cărora vreau să le mulţumesc pe această cale pentru acel credit garantat de stat care a făcut posibil să trecem iarna, să acoperim lipsa de lichidităţi creată de pandemie. Ne-au ajutat creditorii noştri, partenerii noştri. Acest avion este doar primul dintr-o serie de zece aeronave pe care dorim să le aducem în România până la finele anului viitor. Pentru noi este foarte important să punem la dispoziţia pasagerilor noştri nişte avioane confortabile şi să zburăm în România, deasupra României cu emisii cât mai mici şi cu consum cât mai mic", a declarat, joi, Oana Petrescu, la evenimentul oficial prilejuit de aterizarea şi primirea în flotă a primei aeronave noi Boeing 737-8 MAX, notează Agerpres.

Acest tip de aeronavă stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte eficienţa şi performanţa consumului de combustibil, mărindu-şi autonomia cu până la 19%. Performanța este posibilă datorită noului motor CFM LEAP-1B, conceput pentru rigorile operării aeronavelor cu un singur culoar şi creat special pentru 737 MAX.

Aeronava 737 MAX 8 de la Blue Air are o capacitate de 189 de pasageri.

Aeronava Boeing 737-8 MAX care a intrat în flota Blue Air va începe să opereze zboruri comerciale chiar de astăzi.

Sursa foto: Facebook/ Blue Air

Back To Top