Categorie: Economic

Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, a discutat, aseară, la Bruxelles, cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie, oficialul român exprimându-și încrederea că prognoza de primăvară a CE, document care urmează să fie publicat, va confirma evoluția pozitivă a economiei naționale.

“Măsurile adoptate - un pas important pentru sustenabilitatea finanțelor publice, parametrii în care am construit bugetul de stat pentru anul în curs, comunicarea constantă la nivel tehnic și politic au fost factori care au întărit relația de încredere cu Comisia Europeană.

Acestea sunt câteva concluzii după o discuție deschisă cu comisarul pentru economie, Paolo Gentiloni, pe care m-am bucurat să îl revăd în această seară la Bruxelles.

Săptămâna viitoare urmează publicarea prognozei de primăvară a Comisiei Europene și sper că veștile bune privind evoluția economiei României să fie reconfirmate”, a comentat ministrul de Finanțe.

Alexandru Nazare avertizează că “numai cu prudență și monitorizarea permanentă atât a cheltuielilor, cât și a veniturilor putem să atingem țintele prevăzute”.

Back To Top