Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
Lanțul american de fast food Subway - cel mai extins, la nivel internaţional - se pregătește să deschidă primele unități în România. Până acum, a acordat 18 licențe de business unor antreprenori români, licenţe care ar trebui să fie urmate, cât de curând, de deschiderea unor restaurante.

"11 dintre aceste licențe sunt pentru București şi Ilfov. Continuăm să avem negocieri cu noi antreprenori locali, dispuși să intre în familia SubwayS-ar putea să deschidem câteva unități în foarte scurt timp. Momentan lucrăm la cele din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Nu ne-am stabilit o țintă privind numărul de restaurante pe care vrem să le deschidem în România, la început. Căutăm amplasamente care să se potrivească partenerului nostru de franciză. România este o țară mare cu multe oportunități, prin urmare ne așteptăm, în următorii ani, să depășim de câteva ori numărul de licențe existente"
, a declarat Rumen Radev, responsabilul de dezvoltare al lanţului de fast food.

La nivel mondial, compania Subway are 36.162 de restaurante, în 98 de țări - depăşind, în această privinţă, mult mai cunoscutul lanţ McDonald's. Subway a detronat McDonald's din poziţia de lider mondial pe piaţa de fast-food în 2010
Back To Top