Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pacient spital perfuzie monitor
Categorie: Economic

Ministrul demis al Finanțelor, Dan Vîlceanu, a anunțat, duminică, în emisiunea Ora de Profit.ro, că trebuie analizată cu atenție situația contribuției la sănătate și susține varianta introducerii unui plafon pentru aceasta. Din punctul său de vedere, este “incorect” că angajații contribuie diferit, în funcție de salariu, iar cei cu venituri mici beneficiază la nevoie, ca asigurați, de aceleași servicii cu cei care au salarii mari.

“Trebuie să privim cu atenție și modul în care sunt percepute contribuțiile, pentru că în toată această discuție cu eliminarea excepțiilor și reducerea contribuțiilor, trebuie discutat principial. De exemplu, contribuțiile la sănătate funcționează ca un RCA. E o asigurare, practic, pentru momentul în care ai nevoie de spital, de serviciile de sănătate. Este incorect ca cineva care câștigă un salariu mare să plătească 10% din acel salariu, iar cel care câștigă un salariu mic să plătească o contribuție mult mai mică, ei beneficiind practic de aceleași servicii atunci când ajung la spital. Atunci, ar trebui să gândim un plafon până la care să percepem contribuția de sănătate, pentru că ea nu funcționează ca acea contribuție la pensii, când tu acumulezi, contribui și vei primi înapoi, atunci când ajungi la pensie, o sumă de bani", a declarat Vîlceanu, potrivit profit.ro.

Back To Top