Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Investiții de peste 12 miliarde de euro. Municipiul Ploiești este în trend
Categorie: Economic

Piaţa rezidenţială a marcat în 2021 un nou record după ce peste 183.000 de apartamente au fost tranzacţionate, cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, chiar dacă 2021 a fost al doilea an de pandemie, unul în care efectele asupra economiei au început din plin să se resimtă. Ploieștiul este în trendul național. Zona de nord a municipiului și vecinătățile din comunele Păulești și Blejoi au înregistrat creșteri semnificative pe segmentul clădirilor de apartamente. De notat că și în zona de sud a municipiului sunt în plină desfășurare proiecte importante, cu blocuri de sute de apartamente, atât în zona noului centrul comercial din Bariera București, cât și în zona Hipodrom.

La nivel național, din cele 183.032 de apartamente care s-au vândut anul trecut, 52.004, adică circa 30%, au vizat doar Bucureştiul, potrivit datelor colectate de la Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) şi centralizate de ZF.

La o valoare medie a unui apartament de 85.000 de euro în regiunea Bucu­reşti-Ilfov şi de 60.000 de euro în restul ţării, rezultă că valoarea totală a tranzacţiilor cu apartamente parafate în 2021 a depăşit 12 mi­liarde de euro, potrivit calculelor şi estimărilor făcute de consultanţii de la SVN România.

Back To Top