Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

airfryer
Categorie: Economic

Vă gândiți să achiziționați un airfryer pentru bucătăria dumneavoastră? Selecția mărcilor și modelelor poate părea complet copleșitoare - mai ales dacă abia începeți cercetarea produsului. Nu vă temeți! Iată tot ce trebuie să știți înainte de a vă achiziționa o friteuză Philips Airfryer Compact, XL sau XXL.

Ce model de airfryer este cel mai potrivit pentru dumneavoastră

Vă întrebați despre ce este vorba în toată această agitație? Cei mai mulți dintre gurmanzii pe care îi cunoaștem au pe lista de dorințe un airfryer. Aceasta oferă o modalitate rapidă și ușoară de a ne bucura de aromele unora dintre alimentele noastre preferate (cum ar fi aripioarele de pui prăjite) într-un mod mai sănătos. Dacă vă aflați în situația în care vreți să achiziționați una, atunci probabil că vă simțiți copleșit. Cu atât de multe dimensiuni și mărci diferite din care puteți alege, poate fi o provocare să știți care este alegerea potrivită pentru familia dvs.

Având în vedere acest lucru, vă vom pune la curent cu tot ceea ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un airfryer. Și, bineînțeles, de ce recomandăm linia Philips Airfryer, cu modelele Compact, XL și XXL.

Cum funcționează un airfryer?

S-ar putea să vă întrebați cum funcționează, de fapt, un airfryer. Nu vă faceți griji - suntem siguri că nu sunteți singurii. Are un nume oarecum înșelător, așa că haideți să despachetăm asta pentru un minut.

Un airfryer nu este de fapt o friteuză. Nu în sensul tradițional, oricum. Spre deosebire de o friteuză, un airfryer Philips se bazează pe un ventilator pentru a mișca aerul fierbinte în jurul coșului său mic de alimente conținut.

Este un airfryer ca un cuptor cu convecție? Nu chiar. Spațiul restrâns al unui airfryer îi permite să gătească alimentele mult mai rapid și mai uniform decât într-un cuptor tradițional cu convecție.

În timp ce rezultatul final este un finisaj frumos și crocant al alimentelor, friteuza cu aer necesită mult mai puțin ulei decât friteuzele tradiționale. De exemplu, mâncărurile tradiționale prăjite necesită până la 3 cești de ulei (adesea uleiuri procesate nesănătoase), în timp ce rețetele destinate unui airfryer au nevoie, de obicei, doar de o lingură de ulei!

Și pentru că folosiți o cantitate mult mai mică de ulei de gătit de înaltă calitate, un airfryer este o opțiune fantastică pentru a echilibra confortul de a vă bucura de una dintre mâncărurile prăjite preferate și de a rămâne pe drumul cel bun în ceea ce privește alimentația sănătoasă.

Philips Airfryer Compact vs. XL vs. XXL

Acestea sunt cele trei modele de top pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă cumpărați un airfryer.

Philips Airfryer Compact

După cum sugerează și numele, Philips Airfryer Compact este cel mai mic dintre cele trei modele Philips. Ne place această dimensiune mai mică pentru că vă permite să îl țineți pe blat fără să ocupe prea mult spațiu. Având o capacitate maximă de 2,75 litri, aceasta este dimensiunea perfectă dacă gătiți pentru una sau două persoane. Datorită dimensiunilor sale mici, este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru oricine care are puțin spațiu în dulap!

Philips Airfryer Compact este disponibil cu un sistem de control analogic sau digital. Ambele modele oferă setarea instantanee fără preîncălzire, astfel încât este gata să gătească în orice moment. Cadranul QuickControl de pe versiunea digitală sună ca și cum ar face gătitul foarte rapid și ușor. Modelul digital include, de asemenea, în mod convenabil, 4 programe presetate de gătit pentru unele dintre cele mai populare mâncăruri pentru airfryer! Ne place foarte mult faptul că ambele modele se opresc automat și vă anunță când mâncarea este gata.

Toate cele trei friteuze Philips Airfryer folosesc tehnologia unică TurboStar de la Philips. După părerea noastră, această caracteristică de design diferențiază cu adevărat friteuzele cu aer Philips de alte mărci. Designul patentat al coșului lor cu stea de mare facilitează circulația uniformă a aerului cald în întreaga cameră de gătit.

Acest flux de aer oferă alimentelor o căldură constantă, ceea ce asigură o rețetă gătită uniform, precum și scurgerea simultană a excesului de grăsime din alimente. Puteți obține, de asemenea, un suport cu două straturi cu frigărui care va maximiza suprafața de gătit din coșul de alimente și va permite aerului să circule în jurul a două straturi de alimente în același timp.

Philips Airfryer XL

Philips Airfryer XL este cu 50% mai mare decât modelele compacte. Cu o capacitate de gătit de 3,5 litri, este perfect potrivit pentru a hrăni o familie de patru persoane.

La fel ca modelul compact digital menționat mai sus, modelul XL oferă presetări inteligente, precum și o funcție suplimentară care memorează setările rețetelor dvs. preferate. Mesele tale rapide de bază în timpul săptămânii tocmai au devenit mai ușoare!

Nu ar fi un Philips Airfryer dacă nu ar include designul patentat cu stea de mare și tehnologia TurboStar. Similar modelelor compacte, modelul XL folosește aceste caracteristici de design pentru a face să circule uniform aerul pentru o gătire cât mai uniformă și mai consistentă în întreaga mâncare.

Philips Airfryer XXL

Aceasta este cea mai mare și mai puternică friteuză cu aer din gamă. Cu o capacitate de gătit de 4 litri, Philips Airfryer XXL este suficient de mare pentru a găti șase porții de mâncare. Poate găti cu ușurință un pui întreg mare și, poate și mai impresionant, oferă, de asemenea, gătire instantanee fără preîncălzire. Este gata să înceapă să gătească imediat ce sunteți dumneavoastră!

Ca și în cazul modelelor compacte, modelul XXL este disponibil și cu o interfață analogică sau digitală. Comenzile analogice sunt excelente dacă doriți un aparat fără clopote și fluiere care să se potrivească familiei dvs. numeroase. Este important să rețineți că comenzile digitale nu permit setări presetate inteligente, precum modelul XL.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Datorită dimensiunii sale mai mari, modelul XXL dublează designul patentat al coșului lor cu stea de mare cu tehnologia Twin TurboStar. Designul Twin TurboStar oferă o reducere ușor mai mare a consumului total de grăsimi în comparație cu modelele XL și Compact. De exemplu, Philips susține că, în timp ce modelele XL și Compact oferă o reducere de până la 75% a grăsimilor în comparație cu alimentele prăjite tradiționale, modelul XXL oferă o reducere de până la 90%. Acestea fiind spuse, prăjirea în aer liber este o alternativă mult mai sănătoasă la prăjirea adâncă, indiferent de modelul pe care îl alegeți.

Back To Top