Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

euro
Categorie: Economic

 

• Euro s-a prăbuşit peste noapte şi a coborât la minimul ultimilor 20 de ani, sub paritatea cu dolarul, după ce ruşii au închis robinetul de gaz.
• Situația sporeşte probabilitatea unor crize majore pentru economiile europene, deja afectate din cauza creşterii preţurilor la energie.
• Analiştii avertizează că este doar începutul.

Euro a scăzut sub 0,99 dolari pentru prima dată în ultimele două decenii, după ce Rusia a închis o conductă importantă de gaz către Europa, ceea ce sporeşte probabilitatea unor crize majore pentru economiile europene, deja afectate din cauza creşterii preţurilor la energie, relatează ziarulfinanciar.ro.

Euro a scăzut cu 0,7%, până la un minim de 0,9888 dolari în tranzacţiile de luni după-amiază în Asia, marcând astfel prima dată când moneda unică a coborât sub pragul de 0,99 dolari din 2002.

CITEȘTE ȘI: CIA: România, țară sursă de canabis

Scăderea bruscă sub prag a avut loc după ce Rusia a suspendat pe termen nedefinit fluxurile de gaze naturale prin conducta Nord Stream 1, intensificând riscurile de recesiune în bloc.

Deși compania de Stat Gazprom a declarat că suspendarea s-a datorat unei defecţiuni tehnice, ţările G7 au anunţat că intenţionează să avanseze cu un plafon de preţ pentru exporturile de petrol rusesc, în încercarea de a reduce veniturile spre Moscova care ar putea fi folosite pentru a finanţa invazia Ucrainei.

Analiştii au declarat ca folosirea pe post de armă a gazului rusesc ar putea complica planurile Băncii Centrale Europene de normalizare a politicii monetare.

„Decizia Moscovei de a nu reporni fluxurile de gaz prin conducta Nord Stream ridică riscurile de creştere în sens descendent, în timp ce creşte perspectiva inflaţiei”, a declarat Brian Martin, şeful departamentului de cercetare economică G3 de la ANZ.
Euro a atins paritatea cu dolarul în luna iulie pentru prima dată în ultimii 20 de ani, investitorii căutând active de refugiu într-un mediu economic global care se înrăutăţeşte, mai relatează sursa citată.

Mai mult pe ziarul financiar.ro 

CITEȘTE ȘI: Recomandările Ministerului Sănătății privind igiena în școli: „Spălarea frecventă a mâinilor și aerisirea claselor”

 

Back To Top