Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Grădinile Ploieștiului mrs residence
Categorie: Economic
  • MRS Residence, unul dintre cei mai puternici jucători pe piața construcțiilor rezidențiale, pregătește pentru nordul Ploieștiului un nou proiect, în valoare de 120 de milioane de euro.
  • Grădinile Ploieștiului va avea o suprafață de 64.800 mp, iar pe 42.000 mp va fi construită una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară.
  • Datorită acestei soluții, o suprafață importantă va putea fi folosită pentru amenajarea unei uriașe grădini care va transforma zona într-un adevărat plămân verde al Ploieștiului.

Grădinile Ploieștiului va fi un cartier construit de la zero în nordul municipiului, în continuarea MRS Residence Smart, și va reprezenta o investiție unică în Ploiești, datorită soluției găsite pentru asigurarea de locuri de parcare. Cartierul va dispune de o parcare subterană care se anunță a fi amenajată pe nu mai puțin de 42.000 mp, urmând să fie una dintre cele mai mari de tip rezidențial de țară.

Astfel, perimetrul de la suprafață al cartierului va putea fi transformat într-o uriașă grădină botanică. Aproximativ 50.000 de mp, adică 85 % din suprafața alocată proiectului, sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi. Zona va beneficia din plin, așadar, de parcuri, grădini, terenuri de sport, locuri de joacă și spații de relaxare, într-un mod unic de abordare care pune accent pe calitatea vieții viitorilor locatari.

Grădinile Ploieștiului. Dezvoltator: “Vrem să setăm un nou standard”

”Am ales să facem una dintre cele mai mari parcări subterane din țară, pentru că vrem să creștem procentul de spații verzi din Ploiești.

Ne uităm către bunele practici din țările nordice și încercăm să aducem în România tot mai mult conceptul de wellbeing în dezvoltări rezidențiale.

Construcția de parcări subterane implică costuri ridicate, dar vrem să setăm un nou standard. Soluția folosită va transforma perimetrul de la suprafață al cartierului într-o uriașă grădină botanică, populată cu specii diversificate de copaci și plante.

Astfel, aproximativ 50.000 de mp, adică 85% din suprafața terenului aferent proiectului, sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi luxuriante, viitorul cartier devenind un plămân verde unic în Ploiești”, au declarat reprezentanții Maristar Com, pentru Profit.ro.

Compania este în curs de obținere a autorizațiilor pentru noul cartier de la Ploiești.

Cel mai mare ansamblu rezidențial este, în prezent, Maristar Residence Smart din Ploiești, cu 366 de apartamente dispuse în șapte blocuri, finalizate anul trecut. În Ploiești, compania mai dezvoltă ansamblul Maristar Residence Village, care va fi complet finalizat la sfârșitul anului 2023, iar în apropierea municipiului a început și construcția MRS Residence Country, un cartier de vile single și duplex, evaluat la 35 de milioane de euro, care va fi realizat etapizat pe parcursul a trei ani si integrat cu Ramatuelle, resortul de evenimente construit cu 15 milioane de euro.

VEZI ȘI: O singură fântână arteziană construită într-un cartier nou, în ultimii 30 de ani, la Ploiești

Back To Top