Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

proiect Agri food Soc Agricola INFRATIREA CIORANII DE JOS 1

SOCIETATEA AGRICOLA INFRATIREA CIORANII DE JOS anunta lansarea proiectului cu titlul ”Capital de lucru” proiect  nr RUE 3265 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv 20.06.2022

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SOCIETATII AGRICOLE INFRATIREA CIORANII DE JOS în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 682.810,20 lei (valoarea totală) din care : 593.748 lei grant si 89.062,20 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

SOCIETATEA AGRICOLA INFRATIREA CIORANII DE JOS

Persoană de contact:

Stoica Dorina – Reprezentant legal

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0726327600

 

Back To Top