Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rabla electrocasnice
Categorie: Economic

 

• O nouă ediţie a Programului „Rabla pentru Electrocasnice" a demarat luni, la ora 10.00.
• Bugetul total alocat pentru cea de-a doua ediţie a programului fiind de 50 de milioane de lei.
• Persoanele fizice vor avea la dispoziţie 5 zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică.

Conform Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), persoanele fizice vor avea la dispoziţie cinci zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică.

Bugetul alocat în anul 2022 să fie cel mai mare de până acum, alocând 100 milioane pentru cele două sesiuni din acest an, cu 25 de milioane mai mult față de anul trecut.

„În cazul în care aveți deja un cont de utilizator, creat în edițiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creați alt cont, ci doar să vă autentificați utilizând adresa de e-mail și parola setată de dumneavoastră. În cazul în care ați uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând pașii descriși în aplicația informatică”, a declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian Neculăescu, citat de adevarul.ro.

După înscriere, urmează etapele de selecție, în aplicația informatică, a voucherelor aferente echipamentelor incluse în program.

Calendarul de desfășurare a programului Rabla Electrocasnice

- Înscrierea persoanelor fizice în aplicație, prin crearea conturilor de utilizator (21.11.2022, ora 10:00 – 25.11.2022, ora 23:59);

- Etapa I: Selecția voucherelor aferente categoriei din care fac parte mașinile de spălat rufe/vase și frigiderele/congelatoarele (05.12.2022, ora 1000 - 09.12.2022, ora 2359 , sau până la epuizarea bugetului), având un buget de 25.000 mii lei;

- Etapa II: Selecția voucherelor aferente categoriei din care fac parte laptopurile și tabletele (12.12.2022, ora 1000 - 16.12.2022, ora 2359 sau până la epuizarea bugetului), având un buget de 10.000 mii lei;

CITEȘTE ȘI: Rabla pentru electrocasnice. În program vor fi incluse și centralele termice

- Etapa III: Selecția voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoarele (19.12.2022, ora 1000 – 23.12.2022, ora 2359 sau până la epuizarea bugetului), având un buget de 15.000 mii lei.

Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor dintr-o categorie este de 5 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

Bugetul alocat pentru cea de-a doua ediție a Programului Rabla pentru Electrocasnice este de 50 de milioane de lei, divizat pentru fiecare etapă în parte.

Echipamentele incluse în program și sumele aferente fiecărui aparat

Sumele alocate pentru fiecare echipament electrocasnic sunt:

- 400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puțin noua clasa energetică C;
- 400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasa energetică D;
- 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++; 400 lei pentru categoria frigidere /combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E;
- 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an;
- 500 de lei pentru laptopuri;
- 300 de lei pentru tablete. Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

Valabilitatea voucherului este de 7 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat. Odată utilizate voucherele, formalitățile de achiziționare a echipamentelor eligibile trebuie realizate în termen de maxim 7 zile.

Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediție și ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.

Mai multe pe adevarul.ro

CITEȘTE ȘI: Rabla pentru Electrocasnice începe pe 21 noiembrie, cu un buget de 50 de milioane lei

Back To Top