Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
euroClienţii Millennium Bank care doresc să economisească pe termen lung pot beneficia acum de noul depozit „12 luni câştigătoare", care oferă plata lunară a dobânzii. Câştigurile din dobândă sunt transferate automat de către bancă în contul curent indicat de către client. Depozitul este disponibil în lei, cu o maturitate de 12 luni şi poate fi constituit cu o sumă minimă de 1.000 de lei.

Dobânda anuală fixă este 6,25% pentru depozitele create prin Internet Banking sau 6% pentru cele deschise în sucursale sau prin Call Center, pentru sume mai mari de 20.000 de lei. Sumele de până la 20.000 de lei beneficiază de o dobândă de 6% pentru depozitele create prin Internet Banking sau de 5,75% pentru cele deschise în sucursale sau prin Call Center. Deschiderea şi administrarea depozitului sunt gratuite.

„Strategia noastră este să devenim un partener solid pentru clienţii noştri în ceea ce priveşte economisirea, oferindu-le un portofoliu diversificat de produse, care să răspundă nevoilor lor. În linie cu această strategie, ne extindem oferta de produse în acest an, iar depozitul «12 luni câştigătoare» este un prim pas în această direcţie. Acest instrument de economisire pe termen lung a fost creat pentru clienţii care vor să aibă un venit lunar stabil şi, în acelaşi timp, să pună bani deoparte", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank România.
Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include depozite clasice la termen cu dobânzi fixe, Depozit Ascendent cu dobândă progresivă, care ajunge la 10% pe an în a şasea lună, conturi de economii, precum şi Pachetul Dual, un instrument de economisire şi investiţii, alcătuit dintr-un depozit în lei pe trei luni cu dobândă anuală de 10% şi un fond de investiţii cu risc moderat.
Back To Top