Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Alpha Bank fuzionează cu UniCredit Bank
Categorie: Economic

 

• UniCredit anunță fuziunea în România cu Alpha Bank urmând a crea a treia bancă ca mărime de pe piața locală, cu o cotă de piață combinată de 12% din punct de vedere al activelor.
• Deocamdată nu e clar cum se va numi noua entitate, dar conform termenilor agreați, Alpha Bank va deține circa 10% din capitalul social al entității rezultate.

Andrea Orcel, CEO UniCredit Group, a declarat: „Aceasta este prima achiziție pe care UniCredit o face în 15 ani, semnalând potențialul inerent pe care noi, ca business, îl vedem în România și în regiunea Europa Centrală si de Est. Este semnificativă oportunitatea oferită de această fuziune nu doar clienților noștri, actuali și viitori, ci și angajaților ambelor instituții. Sunt încântat că aceste două echipe se vor uni și știu că vor lucra mai mult în sinergie decât ar fi fost posibil separat.

Această achiziție este o dovadă a angajamentului UniCredit față de creșterea calității și a excelenței fabricilor noastre de produse, ca să nu mai vorbim de transformarea prin care UniCredit a trecut în ultimii doi ani. A atrage un partener de acest calibru și a conveni asupra unui angajament ca acesta ar fi fost de neconceput pentru vechiul UniCredit și sunt încrezător că acesta este începutul unei povești de succes pentru această bancă din regiunea Europa Centrală si de Est.”

 CITEȘTE ȘI: ANPC A AMENDAT ENEL ENERGIE SA PENTRU CĂ NU A FACTURAT LA TARIFELE PREVĂZUTE ÎN LEGISLAŢIE. CONSUMATORII AFECTAȚI TREBUIE SĂ-ȘI CEARĂ BANII ÎNAPOI

Deocamdată nu e clar cum se va numi noua entitate, dar conform termenilor agreați, Alpha Bank va deține circa 10% din capitalul social al entității rezultate și va rămâne implicată inclusiv prin reprezentarea la nivel de consiliu de administrație.

Tranzacția va fi finalizată în 2024, după parcurgerea procesului de confirmatory due dilligence, obținerea aprobărilor statutare și a celor din partea tuturor autorităților de reglementare implicate.

Fuziunea va aduce la un loc două entității complementare, atât UniCredit Bank Romania cât și Alpha Bank România având o poziție solidă în segmentele de corporate și de retail, și în urma ei va rezulta o instituție financiară puternică care va fi mai bine poziționată pentru a-și deservi clienții și pentru a crea noi oportunități de creștere pe piața românească.

Pentru prima oară în România, două grupuri bancare europene folosesc parteneriatul ca abordare de consolidare a pieței. Această nouă abordare are ca scop nu numai să susțină economia românească mai bine, ci și să pună pe primul plan nevoile clienților și al acelor comunități în care își desfășoară activitatea.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: NETFLIX CONFIRMĂ SCUMPIREA ABONAMENTELOR, ÎN UNELE ȚĂRI. ANUNȚUL REȚELEI PENTRU CLIENȚII DIN ROMÂNIA

Back To Top