Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

plantații de măslini măsline ulei
Categorie: Economic

• Grecia este al treilea mare producător mondial de ulei de măsline, după Italia și Spania, care a înregistrat scăderi mari ale producției de măsline, ceea ce a atras hoții pe plantații.
• Potrivit oficialilor guvernamentali, producția din acest an ar urma să scadă cu până la 50%, ajungând la aproximativ 170.000 de tone, motiv pentru care prețul uleiului a crescut.

Cunoscut sub denumirea de „extra virgin”, soiul grecesc de măsline este deosebit de căutat pentru calitatea sa ridicată.
Potrivit oficialilor guvernamentali, producția de măsline din acest an ar urma să scadă cu până la 50%, ajungând la aproximativ 170.000 de tone. Producția va fi cea mai scăzută din ultimii ani, în principal din cauza condițiilor meteorologice neregulate, inclusiv furtuni, secete și temperaturi ridicate care au uscat măslinele.

Scăderea producției a dublat prețurile en-gros ale uleiului de măsline la 8-9 euro pe litru, potrivit oficialilor guvernamentali. Prețurile de vânzare cu amănuntul au ajuns până la 14 euro, ceea ce face din această recoltă o țintă atrăgătoare pentru hoți.

Furturile s-au înmulțit, iar producătorii au luat măsuri, de la paza livezilor de măsline, până la montarea de camere și alarme sau împrejmuirea acestor zone cu garduri care să descurajeze hoții. Unii dintre ei au apelat chiar la firme private de pază pentru a-și proteja recolta.

Mai multe pe g4media.ro

CITEȘTE ȘI: HAOS LA CSM PLOIEȘTI. DOUĂ MICROBUZE SECHESTRATE ȘI NOTIFICARE DE SISTARE A FURNIZĂRII ENERGIEI ELECTRICE

Back To Top