Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

automatele sucuri si alimente dotate cu case de marcat
Categorie: Economic

 

• Amânată mai mulți ani, dotarea cu aparate de marcat electronice fiscale devine obligatorie și la automatele comerciale.
• Decizia intră în vigoare la 1 octombrie.

Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri sau prestări de servicii prin automatele comerciale care funcționează pe bază de plăți cu cardul, precum și de acceptatoare de bancnote sau monede, vor avea obligația de a le dota cu aparate de marcat electronice fiscale.

Astfel, începând cu 1 octombrie 2024, operatorii economici care nu vor respecta obligația de a dota automatele comerciale cu AMEF în vederea transmiterii datelor fiscale către sistemul informatic al ANAF vor fi sancționați cu:

- amendă de la 8.000 de lei la 10.000 de lei;
- confiscarea sumelor nejustificate;
- suspendarea activității operatorului economic la unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, până la dotarea cu AMEF și prezentarea dovezii de plată a amenzii sau a jumătate din cuantumul acesteia, după caz, organului constatator, în conformitate cu prevederile art. 11 alin. (1) lit. f) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Mai multe pe profit.ro

CITEȘTE ȘI: INS: ANUL TRECUT S-AU CONSTRUIT 48 DE KM DE AUTOSTRADĂ. STAREA DRUMURILOR

 

Back To Top